Render-Interni-taglio

PROJECT

Innovation, sustainability and attention to the territory: these are the guiding principles of the project.

Born from the need to create a strategic hub to support the growth of Gruppo Vergero, the new headquarters will be built on an area of +26,000 m2 at Venaria Reale, along the northern ring road of Turin.

The site, with spaces dedicated to industrial operations and offices, will house the central logistics base, an advanced system for environmental protection and the Group’s administrative headquarters.

. At each stage of its implementation, stakeholder involvement is strongly sought by Gruppo Vergero with the aim of acknowledging the needs of the local community and the productive fabric.

+ 0 m2

Site
area

Area sito
+ 0 m2

Office
area

Area uffici
+ 0 m2

Industrial
area

Area industriale
0 m

Visibility
on tang. TO

Visibilità su tang. TO
0
Buildings

KEY PLAYERS

TIMELINE

2015

March

identification of the site
of interest to the group

2016

January

feasibility study

2017

February

project development

2018

January

provincial authorisation
for project execution

July

acquisition

2019

January

installation
of the site fence

2020

November

construction site opening
and first excavation activity

2021

July

office building project approval

Work in progress